Bureau Star Line

Bureau Star Line is onafhankelijk specialist in marktonderzoek naar  locaties voor tankstations en carwash in de Benelux en Duitsland. Sedert 1998 wordt Bureau Star Line door alle lagen in de branche ingeschakeld voor advies en onafhankelijk onderzoek, zowel in opdracht van de oliemaatschappijen, oliehandelaren, carwash leveranciers en particuliere tankstation en carwash eigenaren als ook de overheid (gemeenten, provincies en Rijkswaterstaat), financiële en juridische instellingen, branchegerelateerde adviesorganisaties voor ruimtelijke ontwikkeling en projectontwikkeling bureau’s .

Gebaseerd op de vraagstelling van de klant, ruim 25 jaar ervaring in de markt, statistische databronnen, ruimtelijke beleidsplannen, verkeersanalyses, marktanalyses en andere van invloed zijnde omgevingsfactoren, berekent Bureau Star Line de marktpotentie voor tankstations en carwashlocaties. Bureau Star Line kan bovendien ook ingeschakeld worden voor bijvoorbeeld de berekening van te verwachten volumeschade voor een locatie of toetsing aan de Ladder Duurzame Verstedelijking als gevolg van gewijzigde beleidsplannen. Een onderzoeksrapport van Bureau Star Line wordt gebruikt voor juridische onderbouwing, investeringsvraagstukken, financieringsplannen, overnames, verplaatsingen en haalbaarheidsstudies.

 

Bureau Star Line  is 100% onafhankelijk, werkt confidentieel en integer. Yvonne Schutrup, eigenaar van Bureau Star Line, rondde haar HEAO opleiding Commerciële Economie af met een stage bij Texaco begin 90-er jaren en raakte daar besmet met het olie- en carwashvirus. Na enige jaren als marktonderzoeker werkzaam te zijn geweest bij Texaco Nederland in Rotterdam en later bij Texaco Benelux in Brussel, besloot zij zich, afkomstig uit een ondernemersfamilie, te vestigen als zelfstandig marktonderzoeker. Naast haar vaste werkzaamheden voor Bureau Star Line is zij sinds 2012 vaste columniste voor het vakblad Pompshop. Daarnaast is zij tot 2021 15 jaar lid geweest van de wereldwijde organisatie Soroptimisten en als ouder in diverse functies betrokken geweest bij de hockeyclub van haar kinderen. Sinds januari 2022 is zij in een nevenfunctie benoemd tot voorzitter van het bestuur van de Stichting BIZ Middelharnis Centrum. Ook in deze functie stroomt het ondernemers- en marketingbloed door de aderen en kan de aanwezige kennis toegepast worden ten behoeve van de lokale winkeliers in het historische winkelhart van Middelharnis.

BUREAU STAR LINE

Polderlaan 33,
3241 SK Middelharnis

Phone: +31-187-844252
Mobile: +31-6-54312218

Web: Bureau Star Line